Invata mai multe despre noi si despre ceea ce facem cel mai bine.

 

Misiunea noastra

 

Misiunea noastra este accea de a oferii servicii de cea mai buna calitate si de ai ajuta sa se dezvolte in mediul online cat mai rapid si bine.

Deci, cine suntem ?

 

Web Draft este o firma de web design din Sibiu care ofera servicii de creare site si promovare site personal si profesional la preturi avantajoase, formata dintr-o echipa de designeri tineri si talentati.

De ce mediul online

 

Intrebarea pe care multi si-o pun inainte de a isi extinde afacerea online, este daca intr-adevar merita.

- nu are rost sa enumeram companiile care au inteles potentialul Internetului, si au decis sa isi extinda afacerea in aceasta directie. Si nu ne referim la companii mici sau medii, ci la marci de renume, care au la dispozitie personal specializat si platit tocmai pentru a veni cu noi idei referitoare la metode de extindere a afacerii. Si daca ei au considerat ca Internetul poate fi folosit in acest scop, nu are rost sa ii contrazicem.

- sunt binecunoscute cazurile in care oameni care au avut o idee buna, au reusit sa devina milionari peste noapte cu o investitie minima. Iar de consideri ca ideea ta are potential, de ce nu ai incerca?

Trebuie sa spunem mai multe? Ar fi inutil.

Parteneri si colaboratori

 

Incepand de la intemeierea companiei, si pana la ora actuala, am avut ocazia sa intram in contact cu o multitudine de companii si oameni. Astfel am ajuns, ca in acest moment, sa avem relatii de afaceri cu un numar relativ mare de companii si site-uri.

De pe facebook